Львів’ян запрошують на День молоді в садах Шептицького

2161 0
До всеукраїнського Дня молоді та Дня Конституції, 28 червня о 17:00 годині в садах митрополита Андрея Шептицького у Львові відбудеться молодіжний концерт-презентація «Kerygma Project».
фото: zaxid.net, zz.te.ua, zolochiv.net

фото: zaxid.net, zz.te.ua, zolochiv.net

Молодь матиме можливість вперше побачити красу Митрополичих садів початку 18 століття; здійснити екскурс у історію та побачити панораму Львова зі Святоюрської гори; перейнятися унікальним виконанням християнських пісень та виховати себе через діла благодійності.

«Kerygma Project» – це спільний проект Фонду Андрея Шептицького та виїзної студії звукозапису «Ceciliarec». З грецької «керигма» – це «добра звістка». Проект молодих виконавців-християн – це свідчення Бога в їхньому житті, яким вони діляться через музику, що несе добру новину від Бога і про Бога! Метою проекту є поширити добру новину, що «з нами Бог», через сучасну християнську музику, і тим підтримати молодих людей у зростанні у вірі.

Благодійний внесок – 50 гривень – це пожертва і підтримка багатьох проектів Церкви, які діють і розвиваються на території Львівської Архиєпархії УГКЦ; це можливість для відновлення східної частини садів, де ступала нога митрополита.

Програма:

· 17:00 – 17:30 – знайомство;

· 17:30 – 19:15 – концерт-презентація проекту «Керигма»;

· 19:15 – 19:45 – відкрита зустріч з митрополитом, владикою чи о. Тарасом;

· 19:45 – 20:00 – неформальне спілкування.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!