Без святкувань і скупчень учнів. Як у Львові розпочнуть новий навчальний рік

15529 0
Темою першого уроку для школярів буде «Безпека».
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Навчання у львівських школах розпочнеться традиційно 1 вересня. За яким форматом школярі розпочнуть новий навчальний рік, визначатимуть окремо школи та класи, проте будуть обмеження – жодних святкувань та скупчень дітей. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк.

«Навчання плануємо розпочати в офлайн-форматі, тобто діти повинні точно зустрітися. Ми є прихильниками того, щоб класний керівник зібрав дітей, вони разом цікаво провели час. Не обов’язково, щоб відразу розпочали з уроків, можна спільно вирішити організаційні моменти, питання безпеки, оглянути укриття. В якому саме форматі відбудеться перший день у школі – на розсуд самого навчального закладу або ж класу. Звичайно, будуть обмеження – ніяких святкових речей та скупчень дітей», – каже він.

Читайте також: Львівські школярі можуть вчитися по суботах, влітку або за ущільненою програмою

За словами головного освітянина Львова, темою першого уроку буде «Безпека». Кожен вчитель має провести урок на власний розсуд.

Нагадаємо, що про те, як навчатимуться львівські школярі з 1 вересня, як їх підготувати до загроз і убезпечити від них, чи будуть в учнів нові підручники, чого нового їх учитимуть під час війни, навіщо батькам треба комунікувати з керівниками шкіл та чи зароблятимуть учителі більше – у відеопроєкті «Тема тижня» на Тvoemisto.tv розповів керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк.

 

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!