Львів'ян запрошують на масовий IceBucketChallenge у Парк культури

3638 0
В неділю, 7 вересня, о 14:00 біля літньої сцени Парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького відбудеться масове обливання водою заради підтримки армії. Запрошують усіх охочих.
Фото організаторів

Фото організаторів

Адміністрація Парку культури вирішила підтримати акцію IceBucketChallenge, яка зараз активно розповсюджується по місту, повідомили tvoemisto.tv в адміністрації.
Завдяки акціям, проведеним у парку, вже було зібрано більше 40 000 грн. на підтримку армії, закуплено та передано військовим необхідні речі. «Ми постійно отримуємо інформацію від військових про їхні потреби і не можемо просто їх ігнорувати, потрібно збирати кошти і допомагати їм. Цього разу ми вирішили організувати збір коштів, долучившись до гарної всесвітньої акції», - зазначив адміністратор Парку культури Богдан Цюваник.
На території біля сцени будуть облаштовані шатра для надання можливості учасникам флешмобу переодягнутися в сухий одяг. Також будуть надані фени.
З собою потрібно мати сухий одяг для переодягання, рушник та гарний настрій. Посудини для води та саму воду забезпечать організатори.
Всі учасники флешмобу матимуть можливість зробити пожертву для українських бійців, що воюють на Сході, під час самої акції – на місці будуть встановлені спеціальні скриньки. За правилами флешмобу, учасники акції роблять обов’язкову пожертву на армію в розмірі 100 грн. чи більше.
 
Програма заходу:
14:00 – збір учасників
14:15 – малювання аква-гриму
14:30 – побудова шеренги біля літньої сцени
14:40 – початок масового обливання: всі учасники по черзі за принципом доміно виливають одне на одного посудини з водою.
А з 15:00 у Парку культури біля центрального входу розпочинається дитяче свято «Мир очима дітей». О 20.30 - перегляд фільму на великому екрані під зорями.
Деталі: у соцмережах на сторінках Парку культури та відпочинку ім.. Б. Хмельницького. Також можна виграти 2 квитки на відвідування Аквапарку, участь братимуть ті, хто лайкне та поширить допис про акцію. Контакт: 096 20 37 257, Христина Пархуць

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!