Львів’ян запрошують на ранкову молитву за участі паломників з Італії

1742 0
Львів стане одним із міст, які приймають паломників до Світових Днів Молоді у Кракові. 27 липня дорогою до Кракова у місто приїжджає італійська молодь із міста Івреа. Львів’ян запрошують взяти участь у Світових Днях Молоді і долучитися до спільної молитви у Преображенській церкві.
фото: map.ugcc.ua

фото: map.ugcc.ua

На ранкову молитву за участі паломників з Італії та дружню філіжанку кави запрошують усіх охочих львів’ян. Так у Світових Днях Молоді можуть взяти участь містяни, які не змогли поїхати до Кракова. Спільна молитва розпочнеться 27 липня о 10:15 год. у Преображенській церкві (вул. Краківська, 21).

Паломники з усього світу вже прямують до Кракова, аби пережити Світові Дні молоді і зустріч із Папою Франциском. Першу частину паломництва молодь проведе у різних містах, слухаючи лекції, беручи участь у молитвах і концертах. Одним із таких міст стане і Львів. Долучитися до пережиття Світових Днів Молоді разом з італійськими паломниками у Львові запрошують усіх охочих, без жодних вікових обмежень.

Читайте також: Для паломників Світового Дня Молоді створили мобільний додаток. Де завантажити?

Додамо, що традицію святкувати Світові Дні Молоді започаткував Папа Римський Йоан Павло ІІ. Минулого року святкування відбувалося у Ріо-де-Жанейро (Бразилія), цього ж року молодь з усього світу приїде до Кракова (Польща) на зустріч із Папою Франциском.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!