Львів’ян запрошують на відкриту репетицію унікального концерту

2439 0
У суботу, 25 червня о 16:00 год в рамках проекту «Палацові вечори» у дзеркальній залі Палацу Потоцьких відбудеться відкрита репетиція унікального концерту «Втілення душі», в якому поєднають Гонги, Тампуру, Флейту Бансурі, Скрипку та ще ряд архаїчних інструментів.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

Подія відбудеться завдяки приїзду до Львова Ґонґ-майстра із Литви, Андрея Сутугинаса. Андрей Сутугинас (Andrejus Sutuginas) - Доктор холіцистичної медицини, член Міжнародної Асоціації Звукотерапевтів, музикант і чарівник, який володіє колекцією архаїчних інструментів. Серед них Планетарні і симфонічні Ґонґи, тибетські чаші, кришталеві (кварцові) чаші, окарини, сансули, шруті, конхи та інші. Із їх допомогою проводить сеанси терапії звуком.

Сам концерт «Втілення душі» відбудеться 29 червня о 19:30 у Латинській Катедрі. У втіленні виконавців: Андрей Сутугинас (Литва), Олександр Макаров, Борис Капуста та Марія Ткачик (Україна), звучатиме унікальне поєднання музичних інструментів, яке не має аналогів у світовій практиці. Інтуїтивна музична імпровізація, яке буде вперше створена на очах у глядачів і більше ніколи не повториться.

Вхід на репетицію вільний, кількість місць обмежена. Щоб гарантовано потрапити на подію заповніть реєстраційну форму

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!