На правах реклами

Львів’ян запрошують відвідати сімейне свято на Сихові

3675 0
Відвідати новий дитячий садок «Еколенд», який починає працювати з вересня, можна буде ще напередодні відкриття. 27 серпня для дітей та їх батьків відбудеться «день відкритих дверей», під час якого можна не тільки побачити новий дитячий садок, але й взяти участь у майстер-класах для дітей та батьків.

«Напередодні відкриття ми хочемо провести своєрідну ознайомчу зустріч, під час якої представимо інноваційні можливості садка. Частина з цього реалізована вже нами в садках ЕКОЛЕНД  в Шевченківському та Галицькому районах міста. Тепер ми маємо можливість це робити безпосередньо на Сихові в новому сучасному приміщенні добудованої школи-садка, - говорить засновник ЕКОЛЕНДу Маріанна Ігнатенко. – Це буде цікаво і дітям і батькам, адже основа дитячого виховання та розвитку – це не тільки час, який проводять діти, але й сімейна гармонія».

Програма Сімейного свята ЕКОЛЕНД на Сихові

Для дітей від 3-ох до 7-ми років та їх батьків:

15 тематичних Майстер-Класів,

handmade майстерні - мама+тато+я;

яскраві танці, спів під гітару;

емоційні флешмоби;

школа маленьких леді та джентельменів;

А також арт терапія, піскотерапія та тренінги для сучасних, свідомих батьків

Коли?

27 серпня, 11.00. 

Де?

Вул. Скрипника, 11, новий дитячий садок ЕКОЛЕНД.

Попередня реєстрація на майстер-класи (067) 277 22 04 та через соцмережі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!