Львів’ян запрошують вшанувати полеглих під Зеленопіллям молитвою

2119 0
У річницю трагедії під Зеленопіллям, 11 липня, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла о 9:00 годині відбудеться Божественна Літургія за упокій загиблих внаслідок обстрілу військовослужбовців.
фото: www.kawest.com.ua

фото: www.kawest.com.ua

Після Літургії відправлять панахиду. Опісля, о 10:30 годині, усі охочі матимуть змогу поїхати помолитися на Личаківське кладовище, де поховано трьох військовослужбовців зі Львова, які загинули на місці трагедії.

Пізніше, о 17:00 годині у Гарнізонному храмі відбудеться вечір-реквієм у виконанні кларнетистів Львівського театру опери та балету «Львів кларнет квартет».

Довідково. У ніч на 11 липня 2014 року біля с. Зеленопілля Луганської області терористи обстріляли з системи «Град» бійців 24-ї окремої механізованої бригади ім. Данила Галицького (Яворів, Львівщина) і частину 79-ї бригади. За офіційними даними, цієї трагічної ночі загинув 21 військовослужбовець Збройних Сил України.

Джерело: Духовна велич Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!