Львів'ян запрошують вшанувати Січових стрільців

1966 0
Управління внутрішньої політики Львівської міської ради запрошує мешканців долучитися до спільного вшанування Українських Січових Стрільців. У серпні цього року Україна відзначатиме 100-ліття з дня створення легіону Українських Січових Стрільців. З цієї нагоди у Львові 6 серпня на Янівському цвинтарі відбудуться урочисті заходи.

Зокрема, запланована екуменічна панахида, підняття державного прапора та покладання квітів. Захід розпочнеться о 12:00 біля Монументу Українському Січовому Стрілецтву.

«Приклад вояків легіону УСС – це визначний вчинок для розвитку українського національного руху, який дає нам змогу відчувати гордість за героїчне минуле нашого народу. Вони, будучи добровольцями, показали жертовність та готовність стати на захист свого народу. І цей приклад має послідовників і зараз, він втілений у добровольцях та українських військових, що захищають нашу країну на її східних кордонах», – сказав керівник управління внутрішньої політики міста Андрій Шевців.

Коли: 6 серпня, у середу о 15:00.

Де: Янівське кладовище, вул. Шевченка, 128.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!