Політична реклама

Львів'янам допоможуть знайти роботу

1941 1
З початку квітня у Львові розпочинається безкоштовна серія тренінгів «Секрети успішного працевлаштування».

Після попередньої реєстрації кожен охочий зможе взяти участь у проекті та отримати багато парктичної інформації, повідомляє Zaxid.net.

Тренінги вестиме психолог,  сертифікований спеціаліст із управління персоналу  Анна Зайцева. Вона ділитиметься практичними порадами з усіма, хто хоче змінити своє життя на краще та знайти себе.

Учасникам тренінгів розкажуть, з чого розпочинати пошук роботи, як поставити собі правильну ціль, як представити себе роботодавцям з найкращої сторони. Наприкінці курсу усім запропонують пройти пробну співбесіду.

Цей курс призначений для тих, хто тільки робить перші кроки у побудові власної кар’єри;
прагне визначитись з напрямом кар’єрного розвитку; вже має певний стаж, але за певних обставин залишився без роботи.

«Після п’яти років навчання у ВНЗ ми натхненно очікуємо на роботу, що приноситиме гідний прибуток та задоволення. Однак, після невдалих співбесід та перших труднощів опускаються руки. Саме тому «Самопоміч» разом із психологом Анною Зайцевою вирішили організувати цей курс. Проект допоможе багатьом у досягненні поставленої мети в сучасних економічних умовах і навчить вдало представляти всі свої найкращі характеристики роботодавцям», - розповіла координатор проекту Оксана Олешко.

Протягом усього курсу буде 6 занять, кожне з яких триватиме 2 години. Вони проводитимуться на пр. Шевченка, 13 у приміщенні наукової бібліотеки. Початок о 17:00. Перший тренінг відбувся 1 квітня (у вівторок). Наступні – 3, 8, 10 та 29 квітня.

Курс безкоштовний, проте потребує попередньо реєстрації за посиланням http://bit.ly/1dJNpeK


Читайте також:
2 Квітня, 2014 18:37
666 ... п`ять років навчання в ВНЗ -- не є і ніколи не були "перепусткою" на "роботу , що приноситиме гідний прибуток і задоволення" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!