Політична реклама

Львів’янам прямо на вулиці мірятимуть тиск. Адреси

1446 0
З 12 до 16 травня у Львові пройдуть Дні профілактики і раннього виявлення артеріальної гіпертензії. Всі охочі зможуть виміряти артеріальний тиск у спеціальних наметах, поліклініках та лікарнях.

Про це tvoеmisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Окрім лікарень та поліклінік пункти вимірюванння тиску розмістять у наметах за такими адресами:

 

·         площа Ринок – навпроти входу в Ратушу;

·         проспект Свободи – біля входу в оперний театр;

·         проспект Шевченка – біля аптеки (через дорогу від прокуратури);

·         площа біля пам’ятника Івану Франку – навпроти входу в ЛНУ ім. І. Франка;

·         проспект Чорновола – біля супермаркету «Арсен» (проспект Чорновола, 93);

·         проспект Червоної Калини – біля кінотеатру ім. Довженка.

Вимірюватимуть тиск у наметах волонтери – студенти Львівського державного медичного коледжу ім. А. Крупинського. Пацієнти з підвищеним артеріальним тиском отримають консультації фахівців та необхідні додаткові обстеження.

Загалом за сім років у межах акції 797 965 людей виміряли тиск, з них вперше виявлено артеріальну гіпертензію у 28 807 осіб. Їх взято на диспансерний облік та призначено лікування.

За останні роки у Львові вдалося досягнути зниження захворюваності на інфаркт міокарда з 959 випадків у 2009 році до 776 у 2013 році, тобто захворіло менше на 183 людини. Захворюваність на інсульт залишається у Львові відносно високою (захворіло у 2009 році 848 осіб, у 2013 році – 828 осіб).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!