Львів’янки можуть обміняти одяг на речі від українських дизайнерів

3533 0
Українські зірки та дизайнери долучилися до роботи сервісу Dressboom, де всі охочі можуть обміняти свій одяг он-лайн, в тому числі і на дизайнерські речі.
Фото: noboizallowed.com

Фото: noboizallowed.com

Сервіс стартував весною, тут можна обмінюватися одягом з іншими, виставивши взамін свої речі. Пропозиція на сайті весь час оновлюється, до того ж, українські дизайнери почали надавати свої речі. Про це tvoemisto.tv повідомили ініціатори дрес-кросингу.

В липні 10 дизайнерів виставили на сайті близько 70 речей, серед них Nai Lu-na, Marani, Shubina, MARCHI, Bobkova, Helena Sai та інші. Незабаром з’являться сукні від Наталії Верич, аксесуари ручної роботи від Zapadinskaya atelier, «Штучки для ручки» – браслети, виконані в одному екземплярі, та парфуми від Victoria Bredikhina. Таким чином, можна і підтримати українських дизайнерів, і отримати їхні речі безкоштовно.

Окрім того, до дрес-кросингу долучаються голова Міжнародного фонду культурного співробітництва Влада Литовченко, ведуча Антоніна Буравкова, стиліст програми «Мода Народу» Валентина Грищенко. На сайті можна знайти їхні сукні та аксесуари.

У попередній акції дрес-кросингу на сервісі Dressboom львів’янки становили 25% від загальної кількості учасниць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!