Львів’яни матимуть змогу платити за пальне зі смартфона

3126 1
Мобільна програма «Яндекс.Заправки» розроблена для пошуку АЗС неподалік та оплати пального просто зі смартфона. Додаток вперше з'явилися в Україні, в інших країнах такої програми у Яндекса немає.
фото: Яндекс

фото: Яндекс

Щоб скористатися мобільною програмою, потрібно прив'язати до програми картку Visa або MasterCard будь-якого банку. Це працює так: користувач вибирає АЗС, номер колонки і тип пального, а потім зазначає суму, на яку хоче заправитися (не менше 50 гривень), або об’єм (мінімум 5 літрів). Після того як оплату буде завершено, паливний пістолет на вибраній колонці розблокується — і можна заправлятися.

Читайте також: ТОП-5 мобільних додатків, що стануть у нагоді кожному львів’янину. Оновлено 

 У «Яндекс.Заправках» вже є або буде доступно протягом місяця понад 100 АЗС у Львівській області, а всього по країні — понад 1000 АЗС великих мереж. Найближчим часом кількість доступних у Заправках станцій продовжить збільшуватися. Оплата пального у програмі відбувається за допомогою технології, розробленої ПриватБанком. Власники карток MasterCard ПриватБанку під час використання «Яндекс.Заправок» отримають бонус: за кожен літр, придбаний у програмі за допомогою такої картки, користувачеві буде перераховано одну гривню на рахунок «Бонус Плюс». Загальний бонусний фонд становить 100 000 гривень.

«Яндекс.Заправки» доступні для платформи Android (а протягом тижня з’являться і для iOS)  двома мовами: українською і російською.


Читайте також:
29 Січня, 2016 10:39
Назар Ще нам Яндекса бракувало
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!