Політична реклама

Львів'яни можуть купити набір мітингувальника від 400 гривень

1581 0
На сайті оголошень Slando з'явилося оголошення про продаж «набору для мітингувальників».

Про це інформує прес-служба Slando.

В оголошенні зазаначено: «Продаю готовий набір мітингувальника. У нього включено все, що необхідно людині, яка довгий час збирається відстоювати свої інтереси і погляди в холодну пору року.
Набір включає в себе:

Термос ( 1,5 л)

Містка сумка-холодильник

Парасолька

Дощовик

Каремат

Спальний мішок

Портативний зарядний пристрій для телефону

Фляга

Газовий пальник

Набір продуктів і води на три дні

Маркери та три листа ватману

Ліхтарик

Вологі і сухі серветки

Термохімічні грілки (4 шт)

Пам'ятка мітингувальника із зазначенням законів і статей в разі конфліктів з правоохоронними органами»

Також у всіх охочих є можливість додатково замовити різні речі, наприклад, шолом або прапори і символіку. Крім того, при замовленні набору мітингувальника маску ГаяФокса (анонімусів) дають у подарунок. Коштує набір від 400 до 1 000 гривень, оскільки можлива різна комплектація.

«Набір мітингувальника» – це одна з багатьох спроб заробити на акціях протесту. Наприклад, один з київських готелів пропонує учасникам «евромайдану» одну ніч проживання безкоштовно. Крім цього на Slando активно вербують людей для участі в різних мітингах, пропонуючи за таку «роботу» по 15-20 гривень на годину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!