Українці можуть перебудовувати свої квартири без дозволів

7692 0
Щоправда лише в тих випадках, коли зміни не стосуються несучих конструкцій та інженерних мереж.
фото: lviv.com

фото: lviv.com

Учора, 18 грудня, Кабінет Міністрів України затвердив оновлений Перелік будівельних робіт, що не потребують дозвільних документів. Тепер українці можуть без дозволів від ДАБК перебудовувати власні помешкання – не лише приватні будинки, а й квартири в багатоповерхівках. Про це повідомляє прес-служба Уряду.

Читайте також: У яких новобудовах Львова не радять купувати житло. Перелік

У перелік увійшли роботи з переобладнання та перепланування житлового будинку і житлового приміщення, а також нежитловогоо будинку або споруди та приміщень в них. Виконання цих робіт не має передбачати втручання в огороджувальні та несучі конструкції та інженерні системи загального користування.

Читайте також: Як зміняться новобудови Львова з новими будівельними нормами

Зміни стосуються перепланування не тільки в приватних будинках, а й в квартирах багатоповерхівок. Можна також робити перепланування або переоснащення торговельних залів ТРЦ, офісних приміщень бізнес-центрів та інших об’єктів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!