Львів'яни можуть придбати на тиждень мультиквиток на трамваї, велосипеди та електросамокати

2106 0
Квиток коштує 125 гривень.

Із понеділка у Львові починає діяти мультимодальний квиток на 7 днів у межах Європейського тижня мобільності. Про це повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Оминути затори. Як у Львові запрацював шерінг електросамокатів

Від сьогодні і до 22 вересня львів'яни та гості міста матимуть можливість придбати мультимодальний квиток за 125 грн. Це 7-денний абонемент на проїзд у трамваях, тролейбусах. Також разом із цим додатково отримають промокод на користування сервісами прокатів Некстбайк Україна і електросамокатів E-wings.

Придбати єдиний тижневий абонемент на проїзд у електротранспорті з промокодами до сервісів можна на сайті.

Читайте також: Ровер власноруч. Як львів'янин майструє унікальні велосипеди

Зазначимо, що гаслом Європейського тижня мобільності цього року є «Пересування без шкоди для довкілля!». Воно покликане спонукати громаду замислитися над тим, як транспорт впливає на якість міського повітря.

Мультимодальність дає змогу комбінувати різні способи пересування містом в межах одного переміщення або впродовж дня, в залежності від того, який спосіб є доречним в тому чи іншому випадку. Приміром, використання мультимодального квитка дозволяє поєднувати трамвай чи тролейбус з електросамокатом чи велосипедом. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!