Львів’яни обирають найпроблемніші стихійні переходи. Як долучитись

1889 0
Минулоріч громадським активістам спільно із громадою Львова вдалось переконати владу зробити пішохідний перехід на проспекті Чорновола. Проте у місті є ще чимало стихійних переходів, які потребубть офіційного затвердження. Активісти переконують, що у цьому році є можливість затвердити ще 10 . І перший крок до цього – визначення найпроблемніших участків дороги, де ці переходи повинні з’явитись насамперед.

Для того, аби повідомити про стихійний пішохідний перехід потрібно перейти за цим посиланням і поставити фішку на ГуглКарті у проблемному місці. Для того, щоб голосування пройшло чесно, організатори просять не рухати фішки інших користувачів.

Читайте також: Де у Львові «говорять» світлофори. Адреси

Як пише громадський активіст Мирослав Голяк, у цьому році цілком можливо зробити 10 пішохідних переходів – по 2 у кожному районі міста. Зараз перешочергово треба визначитись із найпроблемнішими стихійними переходами на дорогах Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!