Біля парку Франка у Львові облаштують новий пішохідний перехід

1135 0
Відповідне рішення затвердили на комісії з безпеки дорожнього руху.
Фото умовне/Центр міської історії

Фото умовне/Центр міської історії

На вул. Січових Стрільців біля парку Франка облаштують новий пішохідний перехід. Рішення про його облаштування затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

«Зараз, щоб перейти з вул. Дорошенка в парк, або навпаки, людям потрібно скористатися двома переходами – на вул. Січових Стрільців та на вул. Університетській. А з новим переходом дорогу потрібно буде перейти лише один раз і по більш очевидній траєкторії», – пояснив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

Проте реалізують це нововведення згодом, до середини березня там зроблять пониження бордюрів та встановлять відповідні дорожні знаки, а розмітку нанесуть за сприятливих погодних умов.

Нагадаємо, що У Львові на магістральній вул. Городоцькій впровадили світлофорну «зелену хвилю». Детальніше про те, що це змінить – за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!