Львів’яни з сім’ями можуть безкоштовно відвідати на вихідних ще три музеї

3329 0
До проекту «На вихідні з сім’єю у музей» долучились нові учасники: Музей скла (пл. Ринок, 2), Інтерактивний музей «Таємна аптека» (пл. Соборна,1) та «Історико-меморіальний музей полковника Є. Коновальця». Відділ Львівського історичного музею (с. Зашків, Жовківського р-ну.).
Фото: incognita.day.kiev.ua

Фото: incognita.day.kiev.ua

Тепер участь у проекті беруть 26 закладів, з яких дев’ять відділів Львівського історичного музею, п’ять філій Національного музею ім. А. Шептицького та інші музеї міста.

Нагадаємо, проект «На вихідні з сім’єю у музей» – це новий проект, ініціаторами якого стали Львівська міська рада та музеї міста Львова. Він передбачає безкоштовний вхід, екскурсію чи майстер-клас в окремо визначений музеєм вихідний день тижня для сім’ї з дітьми.

Кожен музей індивідуально пропонує час та програму проведення акції, з якою можна ознайомитись на сайтах туристично-інформаційного центру http://www.touristinfo.lviv.ua, офіційному туристичному сайті міста http://lviv.travel та на сторінці Facebook http://www.facebook.com/lvivtravel.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!