Політична реклама

Львів'яни зможуть взяти участь у благодійному півмарафоні

1316 0
У Львові продовжується реєстрація для участі у благодійному півмарафоні «Забіг заради добра-2013».

Організатори очікують понад 300 охочих різних вікових категорій зі всієї країни та з-за кордону, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Забіг на 21 км відбудеться 19 травня о 12:00 год. Учасники стартуватимуть від Оперного театру. Фініш – на Погулянці, поблизу Центру творчості дітей та юнацтва. Основна частина дистанції Півмарафону пролягатиме «зеленою» зоною Львова (парк «Погулянка», мікрорайон «Майорівка» та Винниківський ліс).

 Цьогорічний забіг на 21 кілометр уже втретє популяризуватиме активний відпочинок і здоровий спосіб життя та вперше покличе до відродження благодійності, – зазначає Остап Онишко, організатор півмарафону.

Аби стати учасником Півмарафону, потрібно зареєструватися до 19 травня на сайті lvivmarathon.com. Взяти участь у забігу може кожен. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!