Львів’янин Віктор Легкодух здобув ще дві золоті медалі на Іграх Воїнів у США

987 0
Сумарно він отримав вже 4 золоті медалі
Фото: Управління спорту

Фото: Управління спорту

На Іграх Воїнів у США львів’янин Віктор Легкодух здобув ще дві золоті медалі. До своєї колекції здобутих медалей він додав два золота у метанні диска та булави. Про це повідомили в управлінні спорту ЛМР.

Сумарно він отримав вже чотири золоті медалі на Іграх Воїнів. Попередні дві він здобув у веслуванні на тренажері.

Читайте також: Львів'яни вибороли 9 медалей на Іграх Воїнів у США

Загалом львів’яни здобули уже 11 медалей на Іграх Воїнів у США:

  • 7 золотих медалей;
  • 2 срібні медалі;
  • 2 бронзові медалі;


Нагадаємо, що п’ятеро ветеранів та військовослужбовців з Львівщини беруть участь у міжнародних спортивних змаганнях Ігри воїнів у США, які триватимуть до 29 серпня. До складу ввійшли ветерани Національної гвардії України Дмитро Афанасьєв, Ігор Галушка, Олександр Заставський, Сергій Калитюк та військовослужбовець Віктор Легкодух. У складі делегації також перебуває львів’янка Леся Шах. Жінка тренує збірну.

Для довідки

Warrior Games – це багатоспортивний захід для поранених чи хворих службовців та ветеранів, організований Міністерством оборони США. Участь у Іграх воїнів у США беруть приблизно 300 осіб. Львівщину у різних видах спорту представляють Сергій Калитюк, Віктор Легкодух, Ігор Галушка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!