Медики львівської «швидкої» просять допомогти із респіраторами та захисними костюмами

1760 0
Додаткова потреба у захисті є постійно.
фото: www.lvivpost.net

фото: www.lvivpost.net

Для захисту в умовах поширення коронавірусу працівників Львівського обласного Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф постійно потрібні засоби індивідуального захисту. Львів'ян просять допомогти у забезпеченні ними. Про це повідомляє в. о. гендиректора Центру Ярема Качмар.

Читайте також: Як працює швидка допомога у Львові в період карантину

«Існує постійна потреба у додатковому забезпеченні засобами індивідуального захисту (костюми протиепідемічні, респіратори класу захисту FFP2 або FFP3, захисні окуляри), спиртовмісними дезінфекційними засобами. Прохання відгукнутись всіх, у кого є можливість допомогти!», – написав він.

Читайте також: Що, у кого і за скільки купують лікарні Львова для боротьби з коронавірусом

Додамо, як у повідомили у ЛОДА, Центр екстреної меддопомоги отримав частину гуманітарного вантажу з Китаю. Ідеться про 100 захисних костюмів і 500 масок.

Нагадаємо, за ніч у львівську обласну клінічну лікарню звернулись ще 5 людей з підозрою на коронавірус.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!