Між Польщею та країнами ЄС тимчасово відновлять кордон

7892 0
У зв'язку з проведенням саміту НАТО і Всесвітнього дня молоді між Республікою Польщею та країнами ЄС тимчасово відновлять контроль на кордонах. Про це інформують у Департаменті консульської служби МЗС.
фото: studway.com.ua

фото: studway.com.ua

Контроль на кордонах відновлять між Польщею та Німеччиною, Словаччиною, Чехією, Литвою у період з 4 липня по 2 серпня 2016 року.

Контроль здійснюватиметься мобільними патрулями прикордонної охорони (т.зв.Schengenbus) і буде вибірковим.

"Подорожуючі повинні мати при собі документи, що підтверджують їхню особу та громадянство (посвідчення особи або паспорт). Від громадян третіх країн вимагатимуть документи, що посвідчують їх право перетину кордону (паспорт) та підтверджують законність їх перебування на території Польщі - наприклад, візу, дозвіл на проживання тощо. У разі виявлення осіб, які можуть становити загрозу для безпеки або громадського порядку, прийматиметься рішення про відмову у в’їзді на територію Республіки Польщі", - йдеться у повідомленні.

Також перевірки здійснюватимуть у портах і аеропортах.

В той ж час процедури здійснення контролю на кордонах Польщі з державами, які не входять до ЄС, змін не зазнають.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!