Мобільний путівник TripMe Lviv запустили київські ІТшники

2485 0
Український стартап TripMe у Києві запустив бета-версію мобільного путівника Львовом TripMe Lviv. Додаток доступний для платформи iOS, а в майбутньому планується версія для Android. Його можна безкоштовно завантажити українською, російською та англійською мовами. Це не лише путівник визначними місцям міста, він також пропонує цікаві маршрути. Так, можна погуляти Львовом еротичним, кримінальним, релігійним тощо.

Незабаром користувачі зможуть через додаток ділитися цікавими маршрутами, історіями та місцями у соцмережах, пише AIN.ua. Крім того, всі охочі можуть підказати команді розробників цікаві «точки» у місті.

«Всі існуючі туристичні додатки та путівники, як правило, загальні, а тому схожі між собою: центральна вулиця, центральні музеї, площі, кілька типових позицій Google; доїхати, поїсти, відірватись. Ми ж робимо альтернативу, вузькотематичну і в деталях», – каже СЕО TripMe Антон Пивнюк.

В команді TripMe працює 5 осіб. Проект створений у жовтні. Саме TripMe розробляв навігаційний додаток для Форуму видавців у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!