Політична реклама

Мотоциклістів та скутеристів закликають до обережності на дорогах Львова

1680 0
Кількість прихильників мототранспорту на дорогах Львова у теплу пору року стрімко зростає. Відтак львів’янам нагадують про правила безпечного користування мототранспортом.

Перш ніж осідлати мототранспорт, необхідно потурбуватися про заходи безпеки – обов’язково одягнути мотошолом, а, за можливості, ще й інше захисне екіпірування – спеціальні рукавиці, куртку, наколінники. У випадку падіння, використання цих засобів значно знизить ризик травмування, - повідомляє прес-служба ДАІ у Львівській області.

Сідати за кермо мототранспорту можна лише з 16-річного віку і тільки після отримання посвідчення водія, відповідної категорії. 

Для мотоциклістів це категорія А, та А1 - для водіїв мопедів та моторолерів чи інших «двохколісних» з об’ємом двигуна до 50 куб. см. або ж електродвигуном до 4 кВТ. 

Аби звести ризик травм до мінімуму, обов’язково перевіряйте перед поїздкою технічний стан транспорту. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!