Музеї в мережі. У Львові запустили проект до Міжнародного дня музеїв

2634 0
Свято відзначатимуть 18 травня.
Фото: es-us.vida-estilo.yahoo.com

Фото: es-us.vida-estilo.yahoo.com

18 травня Львів долучиться до відзначення Міжнародного дня музеїв. Цього року темою свята є «Музеї в мережі: нові методи, нові відвідувачі». З 18 по 31 травня у Львові триватиме проект із популяризації музеїв та розширення культурної пропозиції міста. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«У наш час, коли є багато засобів обміну інформацією та комунікації, не можливо ефективно працювати з аудиторією, формулювати цілі та досягати їх, не використовуючи ці інструменти. Новітні технології дозволяють музеям представляти свої колекції в новому світлі, залучати відвідувачів, бути популярними не тільки в Україні, а й закордоном», – сказала головна спеціалістка відділу маркетингу та туристично-інформаційної інфраструктури ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова» Віра Яворська.

Читайте також: Йди на завод: як індустріальний простір зробити мистецьким. Європейський досвід

У межах проекту, понад 25 музеїв міста представлять нові способи роботи з відвідувачами, використовуючи новітні технології та Інтернет. Програма проекту передбачає інтерактивні заходи, квести з використанням QR-кодів, онлайн вікторини на сторінках музеїв у соціальних мережах, представлення нових мобільних додатків, а також спеціалізовані екскурсії, майстер-класи та лекції.

Читайте також: Нова директорка «Території терору»: «В музеї можна говорити голосно»

Завантажити програму можна за посиланням. Щоб стати учасником заходів, львів’янам варто попередньо зареєструватись у музеї за телефоном. Крім цього, є події, які не потребують попередньої реєстрації. Стежити за оновленням інформації про проект можна на сайті на www.lviv.travel та на сторінці Міжнародний день музеїв у Львові у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!