МЗС закликає українців утриматись від поїздок у п’ять країн

1804 0
До списку потенційно небезпечних країн від МЗС ввійшли Лівія, Сирія, Ємен, Сомалі та Росія.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Міністерство закордонних страв України закликає Українців не відвідувати потенційно небезпечні країни. Про це на своїй сторінці у Twitter написав державний секретар МЗС Андрій Заяц. 

Читайте також: Українцям не радять відвідувати Єгипет через надзвичайний стан

«Вкотре просимо українців не їхати до небезпечних країн: Лівію, Сирію, Ємен, Сомалі, Росію. Наші консули там дуже обмежені у можливостях допомогти, хоч і роблять неможливе, як у цьому лівійському випадку», – йдеться у повідомленні.

За словами Андрія Зайца, нині МЗС має дуже обмежені можливості в цих країнах, і у разі виникнення небезпечної ситуації не завжди зможе допомогти. 

Нещодавно, за інформацією УНІАН, днями в Лівії викрали українського лікаря, який працював за приватним контрактом у місті Себга. Вчора стало відомо, що його звільнили завдяки переговорам українських дипломатів та ватажків місцевих племен.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!