На аукціон у Львові виставили ще одне приміщення: деталі, умови

2027 0
Управління комунальної власності Львівської міської ради інформує про продаж за конкурсом з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону об’єкта малої приватизації комунальної власності Львова.
фото: photofact.in.ua

фото: photofact.in.ua

Зокрема, виставлено об’єкт приватизації – вул. І. Боберського, 19. Кінцевий строк прийому заяв для участі у конкурсі 1 грудня 2015 року.

Відкрите засідання конкурсу за участю учасників конкурсу (торги «з голосу») відбудеться 11 грудня 2015 року за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, 2-й поверх, велика сесійна зала, 11.00 год.

На продаж способом конкурсу виносяться нежитлові приміщення підвалу, що на вул. І. Боберського, 19. Ця вулиця пролягає від вулиці Городоцької до вулиці Героїв УПА. Загальна площа об’єкту приватизації – 83,8 кв. м. Стартова ціна продажу 365 892 грн Гарантійний внесок становить 10% від початкової вартості продажу. Початкова ціна об'єкта, запропонована учасниками конкурсу, не може бути нижчою за початкову ціну об'єкта з урахуванням ПДВ.

Читайте також: Де у Львові через аукціон продають приміщення. Адреси

Реєстрація учасників конкурсу проводитиметься з 9.30 год. до 10.30 год. за місцем проведення конкурсу. Присутність претендентів на участь в конкурсі на реєстрації обов’язкова.  Ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування в робочі дні, отримати інформацію можна в балансоутримувача за телефоном (032) 237 20 34 та в управлінні комунальної власності Львівської міської ради за телефонами: (032) 235-50-26 з 10.00 до 17.00 год., або на сайті управління комунальної власності: www.mayno.lviv.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!