На Донбасі російські окупанти обстріляли ще один дитсадок і поранили мирну мешканку

1225 0
Крім того, окупанти пошкодили будинок, у якому на момент обстрілу було літнє подружжя.
Фото: Нацполіція Донецької області

Фото: Нацполіція Донецької області

Окупаційні війська обстріляли дитсадок в Зеленопіллі, а в Миколаївці внаслідок прямого влучення снаряду в будинок поранено мирну мешканку. Про це повідомили у пресслужбі поліції Донецької області.

Чотирьох дітей, які на момент обстрілу ховалися у підвалі дитсадка разом з вихователями, згодом забрали батьки, кажуть у поліції. Крім того, на вулиці Ювілейній пошкодило будинок, під час обстрілу всередині перебувало літнє подружжя.

За фактами порушень поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Зазначимо, протягом минулої доби виявлено та зафіксовано розміщення на тимчасово окупованій території 166 одиниці військової техніки збройних формувань РФ.

Читайте також: Російські війська обстріляли Станицю Луганську та полцілили в дитсадок 

Нагадаємо, що 17 лютого російські окупаційні війська обстріляли населений пункт Станиця Луганська, що на Луганщині. У результаті застосування важкого артилерійського озброєння снаряди потрапили у споруду дитячого садочку. У результаті двоє цивільних отримали контузії. Також ушкоджень зазнала й комунальна інфраструктура – половина населеного пункту залишилася без електроживлення. Військовослужбовці операції Об’єднаних сил евакуювали мирних мешканців в укриття.

Фото Нацполіції Донецької області 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!