На дорогах Львівщини працюватиме додатковий патруль

2788 0
До патрулювання доріг Львівщини залучили 5 додаткових поліцейських екіпажів.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

Для додаткового патрулювання на українські дороги випустили 54 додаткові екіпажі патрульної полції. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv речник Патрульної поліції Львівської області Мар’ян Шпитак, на автошляхах Львівської області працюватимуть 5 додаткових екіпажів. Їх почали залучати з 21 липня.

«Екіпажі сконцентровані у найаварійніших ділянках на дорогах державного значення», — уточнив він.

Читайте також: (Не)довести Львів до межі. Навіщо місту План сталої мобільності

В Уряді такі дії пов’язують із низкою смертельних ДТП, котрі трапились зокрема 20 липня поблизу Житомира, де загинуло 10 пасажирів рейсового автобуса, та у Одеській області. Загалом у той день на автотрасах загинули 26 осіб. Водночас міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що з 2019 року заборонять використовувати переобладнані з вантажівок маршрутки для перевезення пасажирів.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!