На дорогу Львів – Мукачево знову зійшли дві снігові лавини. Відео

1448 0
Через це рух транспорту був тимчасово перекритий.
фото служби автомобільних доріг у закарпатській області

фото служби автомобільних доріг у закарпатській області

У селі Ділове Рахівському районі зійшли два снігові лавини на автодорогу Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів. Через це рух транспорту там був тимчасово перекритий. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Закарпатській області.

Дорожники вже розчистили автошлях. На місці працювала техніка підрядної організації «ПБС». Об'єм однієї лавини становив приблизно 50 кубічних метрів, іншої – 360.

Нагадаємо, що уночі з 30 на 31 січня зійшло дві снігові лавини до середини проїжджої частини на тій же дорозі Львів – Мукачево у селі Ділове та у Рахові. Висота снігового зсуву сягала близько 7 метрів. Перелік місць відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!