На поточний ремонт доріг Львівщини планують виділити майже 400 млн

2171 0
Служба автомобільних доріг оголосила тендери на дрібний ремонт та поточне утримання доріг у всіх районах області.
ілюстративне фото: lifedon.com.ua

ілюстративне фото: lifedon.com.ua

Загальна сума цих робіт становить майже 380 млн грн. Про це йдеться в оголошеннях про торги, оприлюднених у системи електронних закупівель ProZorro.

Згідно з цими даними, на поточний ремонт доріг у Жовківському районі планують витратити 24 млн грн, в Городоцькому та Пустомитівському – 34,53 млн, 55 млн – на утримання доріг Миколаївського, Жидачівського і Перемишлянського районів.

Читайте також: На Львівщині наступного року відремонтують дороги майже на 300 млн гривень

На три гірські райони Львівщини -- Сколівського, Турківського і Старосамбірського – планують витратити 60,9 млн, 33,55 млн – на автошляхи Буського та Золочівського районів, 19,49 – на дороги Бродівщини. Ремонти доріг у Сокальському та Радехівському – 41,38 млн, 18,4 млн на дороги Стрийського району, 39, 51 млн – на автошляхи Самбріського та Дрогобицького районів, 38,6 млн –  на дороги Мостиського та Яворівського районів і 15,1 млн грн на автошляхи в Кам’янка-Бузькому районі.

Угоди укладатимуть до кінця 2018 року, більшість торгів запланована на березень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!