На Грибовицькому сміттєзвалищі знайдено тіло одного рятувальника

7019 0
"Станом на 15.30 в результаті пошуків виявлено тіло нашого колеги", - про це повідомив речник речник ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.
фото: www.rozdum.org.ua

фото: www.rozdum.org.ua

Як прокоментував Tvoemisto.tv Віталій Туровцев, наразі особу загиблого не встановлено, на місці події очікують на міліцію.

Наразі тривають пошуки ще двох рятувальників та еколога, який не виходить на зв'язок.

Нагадаємо, у суботу, 28 травня, на Грибовицькому сміттєзвалищі розпочалась пожежа. Станом на 7:40 год, понеділка, 30 травня, з’явилася інформація, що пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі ліквідовано. Як повідомив начальник сектору зв’язків зі ЗМІ Головного управління ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев, загоряння на території сміттєзвалища в с. Великі Грибовичі Жовківського району ліквідовано.

Згодом з’явилась інформація, що через зсув, троє рятувальників опинились під звалами сміття. Нині проводять рятувальні роботи.

Згодом стало відомо, що безвісти пропав еколог, який також перебував на полігоні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!