На кордоні почне діяти система талонів у черзі: порушників штрафуватимуть

13751 0
Патрульна поліція Львова закликає подорожніх дотримуватися правил на пунктах пропуску, аби уникнути труднощів при перетині кордону з 11-го червня.
ФОТО: FACEBOOK.COM/ZAHIDNUY.KORDON

ФОТО: FACEBOOK.COM/ZAHIDNUY.KORDON

О 1-й годині ночі 11-го червня вступає в дію безвізовий режим. Патрульна поліція Львова нестиме посилений режим служби біля кордонів, регулюватиме рух і слідкуватиме за дотриманням правил дорожнього руху та просуванням черги, інформує прес-служба відомства.

Читайте також: Як відслідковувати черги на кордоні з Польщею онлайн. Інструкція

Зокрема, львів’ян попереджають, що на пунктах пропуску діятиме система талонів в черзі, де буде вказано порядковий номер, державний номерний знак та марку транспортного засобу. Видаватимуть їх прикордонники на початку черги. Якщо при перетині кордону порядковий номер не збігатиметься із чергою, патрульні оштрафують водія на 425 гривень, згідно ч.2 ст.122 КУпАП, а саме за невиконання вимог регулювальника. Після того як порушника оштрафують, він повертатиметься на початок черги.

Читайте також: Усе, що треба знати про перетин кордону після безвізу. Інструкція

Загалом, в перший день дії безвізового режиму, на митних пунктах пропуску Шегині, Краковець, Рава-Руська очікують збільшення охочих перетнути кордон на 10 відсотків. «Просимо громадян дотримуватися правил, аби не завдавати незручностей собі і оточуючим», – закликали в поліції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!