На кордоні з Польщею стало менше черг

3284 1
Держприкордонслужба прогнозує істотне зростання потоку пасажирів до країн ЄС після завершення свят.
Фото: Максим Нефьодов

Фото: Максим Нефьодов

На українсько-польському кордоні почали зменшуватись черги. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Читайте також: Хто може перетинати кордон без черги. Перелік категорій

Прикордонники пояснюють це тим, що до роботи залучили більше працівників, а також скоординувалися з прикордонною службою Польщі.

Упродовж доби найбільше легковиків пропустили через пункт пропуску «Краковець – Корчова» та «Шегині – Медика» – майже по 2,5 тис. авто. Через «Рава-Руська – Гребене» та «Грушів – Будомєж» проїхало понад 1,5 тис. авто, через «Угринів – Долгобичув» та «Смільницю – Кросценко» пропустили понад 800 легковиків.

«На в’їзних каналах використовували додаткові смуги руху, які у звичайному режимі обслуговують дипломатичний та автобусний канали. В окремих пунктах пропуску обладнали додаткові робочі місця для нарядів із перевірки документів», – кажуть прикордонники.

Черги легкових авто до країн ЄС з боку України відсутні, однак Держприкордонслужба прогнозує істотне зростання потоку пасажирів до країн ЄС після завершення свят.

Читайте також: В Україні змінюються правила виїзду дітей за кордон. Деталі

Додамо, що на вихідних на українсько-польському кордоні утворились традиційні передсвяткові черги на кордоні. Подорожувальникам доводилось чекати по декілька днів, аби перетнути кордон.


Читайте також:
24 Грудня, 2019 19:01
Львів’янин Всі черги перебрались на вулиці Львова ;)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!