На Львівщині на Covid-19 захворіли понад тисяча медиків. Дані по лікарнях

3461 0
Більше 700 медичних працівників вже одужали.
Фото: Bermix Studio

Фото: Bermix Studio

В області одужали від коронавірусної хвороби 733 медики з 1185-ти, які підхопили інфекцію. Серед них 385 лікарів, 481 середній медичний працівник, 208 молодших спеціалістів та 114 іншого персоналу. Про це повідомили у Львівському обласному центрі громадського здоров'я.

Читайте також: «Пан генерал». У пам'ять про військового медика Івана Гайду

Найбільше випадків захворювання у лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова – 170 медичних працівників, з яких вже 121 одужало. У Львівській обласній лікарні захворіли 105 медиків, 70 – одужало. 82 медики підчепили коронавірус у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги, з них 43 одужало. У Львівському обласному госпіталі інвалідів воєн та репресованих одужали 48 медиків з 52, а у Львівському обласному кардіологічному центрі 33 із 47-ми.

У Львові на Covid-19 захворіли 386 працівників, із них 10 перебувають на стаціонарному лікуванні, 67 на самоізоляції. 308 медиків вже одужали.

Читайте також: Чи можна застрахуватись на випадок інфікування коронавірусом

Станом на 8 червня в області захворіли були 405 працівники.

Нагадаємо, раніше Львівський кардіоцентр закрили через коронавірус у медиків інфарктного відділення. У Львівському обласному лабцентрі також зафіксували спалах Covid-19.
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!