На Львівщині нарахували 39 мільйонерів

3093 0
Кампанія з декларування доходів на Львівщині триває.
фото: lh6.googleusercontent.com

фото: lh6.googleusercontent.com

39 мешканців Львівщини задекларували одержаний дохід більше 1 млн грн. Про це повідомили у Державній податковій службі Львівської області.

Читайте також: Як заробити мільйон. 10 інсайтів

Сума задекларованих доходів становить – 131,2 млн грн з ПДФО – 1,5 млн грн та військовим збором – 365,8 тис. гривень.

До середини березня свої доходи задекларували понад 860 мешканців області на загальну суму 161,6 млн грн. Сума самостійно нарахованих податкових зобов’язань з ПДФО становить 10,2 млн грн та з військового збору 2,4 млн гривень.

Найбільше декларацій подали за дохід від спадщини на понад 145 млн грн, від продажу нерухомості – 71,8 млн грн, від надання в оренду нерухомості – 5,5 млн грн, від іноземних доходів – 10,8 млн грн.

Читайте також: У Нацбанку обіцяють днями вирішити проблему з нестачею валютної готівки

Нагадаємо, що кампанія з декларування доходів на Львівщині триває. Торік мільйонні доходи задекларували 163 мешканці Львівщини, з яких у Львові – 17.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!