На Львівщині ремонтуватимуть дорогу біля пункту пропуску «Угринів-Долгобичув»

2065 0
Роботи мають виконати до 31-го грудня.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

На трасі Угринів – Старгород у Сокальському районі, що веде до пункту пропуску «Угринів-Долгобичув», проведуть поточний середній ремонт 6-ти кілометрів дороги. Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org.

Cлужба автомобільних доріг у Львівській області уклала договір з ПП «МП Сантехмонтаж» на суму 944 тис. гривень. Ремонт мають завершити до 31-го грудня. Заплановано провести планування узбіч автогрейдером та на окремих ділянках зробити ямковий ремонт.

500 тис. гривень зі всієї суми виділила Хоробрівська сільська рада зі свого бюджету. Інші джерела фінансування визначать окремою угодою до договору.

Довідка. ПП «МП Сантехмонтаж» з Нововолинська бере участь у публічних закупівлях з 2000-х років. Раніше підприємство займалося реконструкцією та будівництвом теплових мереж, реконструкцією водозаборів та водопровідних мереж, ремонтом доріг, вулиць, а також приміщень комунальних і державних установ.

8-го червня 2017-го року проти службових осіб «МП Сантехмонтаж» відкрили кримінальне провадження за розтрату чужого майна, зловживаючи своїм службовим становищем.

Слідчі встановили, що службовці витратили бюджетні кошти під час реконструкції теплової мережі в Нововолинську, використовуючи замість нових труб – старі. 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!