У ДТП на Львівщині потрапив пасажирський автобус «Сокаль-Львів»

2546 0
Легковик зіткнувся з вантажівкою.
Фото: ДСНС у Львівській області

Фото: ДСНС у Львівській області

Вчора ввечері, близько 19.50 год., поблизу с. Боянець Жовківського району, через зіткнення автомобілів загинув 30-річний чоловік, повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області.

Читайте також: На Львівщині розпочинає працювати система автофіксації порушень ПДР

ДТП трапилося на автодорозі Львів-Червоноград. Водій «Форд Фієста», 30-річний мешканець Червонограда зіткнувся з вантажним автомобілем «УРАЛ», через що його автомобіль відкинуло на зустрічну смугу руху. У результаті відбулось зіткнення із автобусом «Сокаль-Львів», в якому перебувало 8 пасажирів). Водій автомобіля «Форд Фієста» загинув на місці, а пасажира автобуса, 20-річного мешканця Сокаля з черепно-мозковою травмою, забійною раною голови госпіталізували у Червоноградську міську лікарню.

Читайте також: Протягом року на Львівщині зменшилася кількість ДТП. Постраждалих все ж стало більше

Ліквідовувати наслідки аварії довелося 7 рятувальникам. Вони витягали чоловіка з автівки рятувальникам довелося за допомогою гідравлічних інструментів.

Причини та обставини ДТП з’ясовують правоохоронні органи.

Фото Головне управління ДСНС України у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!