На Львівщині внаслідок ДТП постраждав дворічний хлопчик

2598 0
Загалом у ДТП за участі мікроавтобуса та легковика травмувались п’ятеро осіб.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

На Львівщині, у Трускавці, внаслідок автозіткнення на автодорозі «Східниця-Пісочна» травмувались п’ятеро осіб, серед яких дворічна дитина. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася учора, 16 серпня, о 16.15 год. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Mitsubishi Lancer, 26-річний житель Запорізької області, зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz Vito, яким керував 40-річний місцевий мешканець.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та доставили до медзакладу водії обох транспортних засобів та троє пасажирів легковика: дворічний хлопчик, 20-річна жінка та 23-річний чоловік – усі жителі Запорізької області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Фото Поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!