На Львівщині закриють ще три пункти пропуску

2932 0
Пропозицію про закриття кордонів на засіданні уряду висловив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
фото: shoppingpl.com

фото: shoppingpl.com

Україна закриє ще десять пунктів пропуску на державному кордоні у зв'язку з пандемією коронавірусу у світі. Зокрема на Львівщині закриють такі пункти: Смільниця, Угринів і Грушів. Про це під час засідання уряду повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Пропозицію про закриття кордонів на засіданні уряду висловив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Він уточнив, що це пункти пропуску на кордоні з Молдовою, Польщею і Румунією.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Загалом закриють такі автомобільні та пішохідні пункти пропуску: Устилуг, Смільниця, Грушів, Угринів, Солотвино, Кельменці, Бронниця, Сокиряни, Паланка та Нові Трояни.

Нагадаємо, що 16 березня Україна закрила всі кордони на в’їзд іноземцям та призупинила роботу більшості пунктів пропуску для пасажирських перевезень. У Держприкордонслужбі опублікували перелік пунктів пропуску, що не працюватимуть до 3 квітня.

Залізничні пункти пропуску закрили у Раві-Руській та Хирові, а автомобільний – у Шегинях. Лише для автомобільного сполучення працювали пункти пропуску в Краківці, Смільниці, Грушеві та Угринові.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!