Пункти пропуску на Львівщині перевірять на інклюзивність

851 0
Йдеться про пункти пропуску «Шегині» та «Краківець».
фото умовне

фото умовне

На Львівщині перевірять забезпечення доступності, безбар'єрності та інклюзивності на митних пунктах пропуску «Шегині» та «Краківець». Про це йшлося сьогодні, 5 лютого, під час засідання постійної комісії з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу.

«Комісія запланувала виїзд з перевіркою забезпечення доступності, безбар'єрності та інклюзивності на митних пунктах пропуску «Шегині» та «Краківець». З аналогічною ініціативою виступила і комісія з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва», – йдеться у повідомленні

Читайте також: «Для візочника у Львові є два варіанти – дім і балкон»

Нагадаємо, у Львові почало працювати інклюзивне таксі. Для виклику автівки потрібно завантажити застосунок Uklon, ввести потрібний маршрут та обрати відповідний клас авто – «Інклюзивний». Поїздки можна замовляти в межах міста та околицях в радіусі 20 кілометрів. Підкреслимо, що інклюзивне таксі можна замовити лише з безготівковою оплатою.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!