На Львівщині запрацював кол-центр для допомоги мешканцям у питаннях вакцинації

1471 0
Попередньо працівники колцентру напрацювали спеціальний список питань та відповідей на можливі запитання про вакцинацію.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Сьогодні у Львівській області розпочав роботу цілодобовий кол-центр, який надаватиме відповіді на запитання про вакцинації від коронавірусу, надаватиме інформацію про адреси та контакти пунктів щеплень і центрів вакцинації населення. Такий кол-центр запрацював на базі «Гарячої лінії області» за телефоном 112 Єдиної служби допомоги населенню.

Попередньо працівники кол-центру спільно з Департаментом охорони здоров'я Львівської ОДА напрацювали спеціальний список питань та відповідей на можливі запитання про вакцинацію в області.

Читайте також: Covid-19 за 15 хвилин. Скільки коштує експрес-тест на антиген і кому роблять безкоштовно

Як повідомляє пресслужба Львівської ОДА, гаряча лінія працюватиме у двох режимах:

  • запитання, які потребуватимуть короткої інформаційної відповіді, закриватимуть усно;
  • проблеми Covid-тематики, які потребують наступних кроків та вирішення, реєструватимуть як звернення громадян і, відповідно, скеровуватимуть у відповідні підрозділи та інстанції.

 

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров'я України запустило окремий інформаційний портал з питань вакцинації проти коронавірусу – vaccination.covid19.gov.uaПортал є офіційним джерелом інформації, на якому можна дізнатися про етапи та цільові групи вакцинації, вакцини і процес вакцинації в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!