На Львівщині завершили обстеження доріг. Які недоліки виявили

3340 0
Інспектори задокументували 739 порушень в утриманні об‘єктів штучного освітлення.
Фото: патрульна поліція

Фото: патрульна поліція

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху завершили практичний етап комісійного обстеження доріг на Львівщині, який тривав понад місяць. Патрульні перевіряли дороги, вулиці населених пунктів та залізничних переїздів після зимового періоду і їх готовність до літнього періоду експлуатації. 

Як повідомили у Патрульній поліції Львівщини, інспектори виявили 599 недоліків в утриманні дорожніх знаків, 28695 м² розмітки у незадовільному стані, 14549 м² ям, вибоїн та просідань. Також задокументували 739 порушень в утриманні об‘єктів штучного освітлення. 

Читайте також: До Голосківського кладовища у Львові облаштують під'їзні дороги

«Всі ці факти ямковості, колійності проїзної частини, заниження узбіччя, відсутність дорожніх знаків та інші недоліки зафіксували в актах весняного комісійного обстеження та визначили обсяги робіт щодо їх ліквідації», – йдеться в повідомленні.

За результатами працівниками поліції до органів влади, місцевого самоврядування, керівниками дорожніх, комунальних та залізничних організацій скерували 42 інформації про стан вулично-дорожньої мережі та залізничних переїздів.

Як планують розбудувати дороги на Львівщині читайте за посиланням.
 
_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!