Політична реклама

На Львівщині зросло виробництво продуктів, напоїв та тютюнових виробів

1703 0
У січні-серпні 2012р. порівняно з січнем-серпнем 2011р. на Львівщині збільшився випуск переробної промислової продукції.

Збільшились обсяги виробництва та розподілення електроенергії, газу та води (на 42,1%). Індекс промислового виробництва у переробній промисловості склав 96,9%, у добувній – 86,0%.

У переробній промисловості зростання промислового виробництва відбулось на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 6,5%), хімічної і нафтохімічної промисловості (на 2,0%).

Серед підприємств харчової промисловості забезпечили приріст виробництва підприємства з перероблення та консервування овочів та фруктів, з виробництва дистильованих алкогольних напоїв, макаронних виробів, чаю та кави, продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, крохмалю та крохмальних продуктів, мінеральних вод та інших безалкогольних напоїв, етилового спирту із зброджувальних продуктів, сухарів, печива, пирогів і тістечок тривалого зберігання, молочних продуктів та морозива.

Джерело: ЗІК 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!