На львівському даху показуватимуть рекламу, аби зібрати гроші для військових

2015 0
Сьогодні, 8 серпня, у Львові відбудеться показ рекламних роликів на даху. Під час показу збиратимуть кошти на підтримку української армії. Організатори обрали 100 креативних роликів реклами на армійську тематику.
Фото зі сторінки події у Facebook

Фото зі сторінки події у Facebook

Про це tvoemisto.tv розповів організатор показу Роман Петричкович. З його слів, усі зібрані кошти передадуть радіо FМ «Галичина», яке має закупити тепловізори для 24-ої окремої Залізної механізованої бригади, що базується у Яворові на Львівщині. Звіт та фото передачі коштів організатори обіцяють оприлюднити в соцмережах.

Показ триватиме півтори години, усіх, хто прийде, пригощатимуть поп-корном. На сьогоднішній показ, що відбудеться о 21:00, всі квитки вже розкупили. Але через такий ажіотаж організатори найближчим часом організують ще один показ реклами на даху. Tvoemisto.tv слідкуватиме за інформацією.

На якому саме даху пройде показ – організатори повідомлять при замовленні квитка.

Вартість квитка – 50 гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!