На найближчі дні синоптики у Львові знову оголосили штормове попередження

1259 0
Вони попереджають про ожеледицю на дорогах 17-19 квітня у Львові.
Photo by Erik Witsoe on Unsplash

Photo by Erik Witsoe on Unsplash

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що найближчими днями очікують зниження температури, вночі можливі значні заморозки – аж до -6 градусів. Водночас попереджають, що по місту Львову 17-19 квітня вночі та вранці – на дорогах ожеледиця.

Усіх учасників дорожнього руху зважати на прогноз погоди й бути обачними. Водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

Читайте також: Весна може бути ранньою. Львівські бабаки вперше за 13 років прокинулися раніше

У разі будь-яких непередбачуваних ситуацій просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за номером 1580.

Як повідомяла у коментарі Tvoemisto.tv синоптикиня Львівського гідрометцентру Олександра Тузяк, у неділю нічна температура повітря вже буде плюсовою – від 1 до 6 градусів тепла, водночас денна поступово знижуватиметься. 

Нагадаємо, що погода у Львові та на Львівщині буде коливатися й кілька холодних днів змінюватимуть теплі. До 20 квітня стабільного тепла очікувати не варто.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!