Політична реклама

На початку грудня у Львові діятимуть нічні екскурсії (план заходів)

3244 0
Із 2 до 4 грудня у Львові в рамках проекту «Нічний Львів» передбачено 30 нічних екскурсій у музеях та галереях, окремі екскурсійні маршрути, а також нічні вистави у театрах міста, - повідомляє прес-служба ЛМР.

Особливістю проекту «Нічний Львів» стануть театралізовані вогняні дійства в італійському подвір’ї, романтичні екскурсії в музеї Соломії Крушельницької, молодіжні літературні читання в галереї «Гердан» та нічна екскурсія Личаківським цвинтарем, - розповідає заступник керівника відділу промоції міста ЛМР Марта Іванишин: 

"У грудні плануємо реалізувати туристично-промоційний проект «Нічний Львів» з метою формування нового туристичного продукту. Надалі такий проект плануємо проводити щороку в липні та грудні. Це дозволить більше зацікавити туристів нашим містом, відкрити нове обличчя Львова як міста романтики. Нічні екскурсії, які ми проводили в музеї зброї Арсенал, музеї Соломії Крушельницької, Італійському дворику показали, що львів’яни, особливо молодь, надзвичайно схвально ставляться до такого проекту. Адже вдень не всі мають можливість відвідати музей, а ввечері, «приправивши» це романтикою, учасники отримують незабутні враження".

Щоб взяти участь у заходах, необхідно зареєструватись на сайті www.lviv.travel. План заходів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!