На початку наступного тижня стане відомо, чому отруїлися львів'яни

1856 0
Впродовж 12 – 15 травня у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з діагнозом «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція» потрапили 55 осіб, з них четверо дітей до 18 років. Про це повідомили у прес-службі Департаменту охорони здоров'я ЛОДА.
фото: organic.ua, zakaz.ua

фото: organic.ua, zakaz.ua

Станом на сьогодні на стаціонарі залишаються 48 осіб, з них четверо дітей. Стан восьми осіб наближений до задовільного, решти – середньої важкості. 

Як повідомлялося раніше, усі люди, які потрапили у лікарню із харчовим отруєнням, відвідували 11 травня заклад Театр пива «Правда», що входить до складу Холдингу емоцій !FEST.

У компанії наголошують, що ресторан Театру пива «Правда» зачинений, з нього вилучено всю продукцію з відповідної партії продовольства. Працівники кухні та шеф-кухар відсторонені, заклад пройшов дезінфекцію.

Читайте також: Чи відшкодовуватимуть збитки львів’янам, що отруїлися

«Результати аналізів санепідслужби обіцяють надати на початку наступного тижня», – підкреслили в прес-службі холдингу.

Крім того, стверджують у Холдингу емоцій !FEST, «результати експрес-аналізів, які провели медики, вказують, що у частини госпіталізованих виявлено сальмонельоз».

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!