На ще одному пункті пропуску на Львівщині запровадять розмежування смуг руху

2267 0
Експеримент з розмежування смуг руху для автомобілів з українською та іноземною реєстрацією буде впроваджено в трьох пунктах пропуску, розташованих на території Львівської області, – повідомили у прес-службі Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області.

Таке рішення прийнято за результатами експерименту, який триває з середини січня цього року у двох пунктах пропуску « Краковець – Корчова» та «Рава–Руська  – Гребенне».

Цей експеримент позитивно оцінили і громадяни, і представники прикордонних та митних служб. Тепер, з урахуванням зауважень, пропозицій та рекомендацій, які були озвучені під час його тривання, вирішено з 5 березня на місяць запровадити його дію у пункті пропуску «Шегині–Медика».

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!