Політична реклама

На Сихові у Львові пройдуть святкування День міста. Програма

1737 0
Окрім заходів у центрі Львова, святкування Дня міста відбудуться у Сихівському районі, який підготував свою програму на 4 травня.

Святкування розпочнеться з параду духового оркестру ЛДШМ №5 та віче, після чого стартують різноманітні концертні програми: проект «Караоке на Сихові», теренова гра «Львів – місто мого дитинства», показ гімнастики ЛМГО «Товариство Даоського Тай-чі», та три блоки концертів, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Програма

14:35-15:00

Парад духового оркестру ЛДШМ №5

15:00-15:15

Віче

15:45-15:45

Шоу-дефіле духового оркестру «Львівські фанфари» та груп мажореток «Феєрія» та «Міні Феєрія»

15:45-18:00

Проект «Караоке на Сихові», теренова гра «Львів – місто мого дитинства», показ гімнастики ЛМГО «Товариство Даоського Тай-чі», ярмарок рукоділля та подарунків

18:00-19:30

Концертний блок І:

Зведений хор вокальних ансамблів Церкви Різдва Пресвятої Богородиці «Сонячні промінчики», «Веселі промінці» та «Промінці»; вокально-хореографічний ансамбль «Калинове намисто»; Зразковий ансамбль народного танцю «Роси світанку»; Вокальний ансамбль «Феєрія»; Ансамбль ударних інструментів «DRUM FІVE».

Солісти: Яна Галамай; Володимир Процюк; Марта Кузмяк; Ярина Романів; Діана Карван; Іван Колодій (саксофон) та Юліан Леськів (тромбон)

19:30-20:30

Концертний блок ІІ:

зразковий хореографічний ансамбль «Вишиванка»; ансамбль сучасної хореографії «СинАт»; ансамбль народних інструментів; солісти ансамблю естрадної пісні «Ілюзія»; солісти ансамблю естрадної пісні «Роксолани»

20:30-22:30

Концертний блок ІІІ:

Вова зі Львова;

гурт «Дзвони» (Коломия)

Дует «Ріка життя».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!